HET PROJECT

b: logic. 20.000 m2 hoogwaardig logistiek vastgoed in het economisch sterke Gelderland. Flexibel in te delen naar wens van de huurder en uniek gesitueerd op bedrijvenpark H2O, nabij Zwolle en het IJsseldeltagebied. Met perfecte aansluiting op de snelwegen A28 en A50 en Station Wezep op loopafstand ontwikkelt Borghese Logistics wederom een warehouse met unieke kansen voor innovatieve ondernemers in de logistiek.

Voordelen van BREEAM

  • Lage energie- en exploitatiekosten
  • Verbeterd comfort en klimaat
  • Optimaal gebouwbeheer, door uitgebreide bemetering en besturing
  • Betere procesbewaking en controle tijdens de bouw
  • Versterking van het imago van de gebruiker van het gebouw
  • Huisvesting passend bij de duurzaamheidsambitie
  • Fiscaal voordeel vanuit de MIA

 

 

BREEAM-NL Expert

Tijdens het gehele project, vanaf ontwerp tot oplevering en ingebruikname , zal een BREEAM-NL expert betrokken zijn bij het project. BREEAM-NL en kritische BREEAMcredits zijn gedurende het gehele project vast onderdeel van de werkzaamheden, zodat er een voortdurende optimalisatie kan plaatsvinden, en “ambitieverlies” tijdens de uitvoering kan worden voorkomen.

Daarnaast is in aanvulling op het team door de hoofdaannemer op de bouw een eigen BREEAM expert aangesteld. Die nauw betrokken is bij de door de hoofdaannemer te verrichten BREEAM-gerelateerde activiteiten (o.a. afval, materiaalgebruik, organisatie etc.)

Casestudy

Bij de meeste BREEAM projecten wordt een casestudy gemaakt waarin de belangrijkste aspecten van een project worden beschreven. De casestudy van dit project is hier te vinden:

Bekijk de casestudy hier

DE VOORTGANG VAN HET PROJECT WORDT HIER BIJGEHOUDEN

In December is men gestart met het grondwerk op de projectlocatie.